Ät goda empanadas i Stockholm

Empanadas är en mycket god maträtt som består av fisk eller kött i sås på tomat, vitlök och lök, som bakas in i en god och brödig deg som suger åt sig såsen och blir saftig och god – och den går att få tag på i Stockholm. För dig som letar eftar goda empanadas rekommenderas att du besöker Tabes Kök i Stockholm, som utöver sin specialitet också serverar andra rätter med koppling till Sydamerika och södra Europa – allt till hög kvalitet och för rimliga priser.

Hållbart och bra för miljön

Något som blir allt viktigare och uppmärksammas allt mer inom restaurangbranschen är vikten av att vara miljövänlig i sin verksamhet, och där har Tabes Kök de mest industriledande empanadas Stockholm kan erbjuda. De har fokus på hållbarhet och återvinner alltid det som återvinnas kan, samt använder miljövänliga alternativ för produkter till köket och matlagningen.

Spansk-portugisiska rätten empanadas i Stockholm

Empanadas som vi känner dem kommer från Spanien och Portugal, och finns i olika former: i Spanien är degknytena stora och runda, medan portugisiska och latinamerikansk empanadas är lite mindre och mer formade likt halvcirklar. För den som inte har provat dem innan kan referenspunkter vara calzonepizza eller kinesiska dumplings. Kött inbakad i god deg är något som återfinns i varianter i många olika kulturer världen om, men det finns inget som går upp mot att faktiskt prova att äta dem själv. Med den starka spanska, portugisiska och latinamerikanska kopplingen så kanske det går att tänka sig att man behöver resa långt söderut eller över Atlanten för att få äta en empanada, men så är inte fallet. Tabes Kök serverar empanadas i Stockholm, tillagade och serverade av experter på just sydamerikansk och sydeuropeisk mat, för att du ska få njuta av en autentisk upplevelse på hemmaplan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *