Politiskt inkorrekt, den självutnämnda så kallade sajten som framhärdar i att vara politiskt inkorrekta fortsätter sin avskyvärda hets mot araber, muslimer och andra så kallade ickesvenskar.
En mycket tragisk händelse i Umeå där förmodligen en pappa knivmördade sin 7-årige som hänger man givetsvis ut mannen med namn och födelseår, man hänvisar till hans muslimska bakgrund och man ser sedan till att en mängd mer eller mindre hatfyllda människor får tillfälle att yttra sig i kommentatorsfälten.
Det märkliga är att när någon oliktänkande vill vara med, läs någon som vill se en mer djupodlad och analytisk förklaring annat än att mannen är muslim och invandrare så blockeras omedelbart skribenten och det skrivna tas bort.
Sidan förknippar sig, med illa dold stolthet, med Sverigedemokraterna och kan väl anses vara deras inofficiella språkrör utåt.
Kritikslöst, förljuget och klart hetsande mot människor med rötter i andra kulturer eller länder och med en annan livsåskådning påstår de sig utgöra en politiskt inkorrekt rörelse vilket den som inte förblindats av det hat som denna sida spyr ur sig omedelbart avslöjar som en av Sveriges mest politiskt korrekta sidor.
Hata alla oliktänkande och du är politiskt inkorrekt.

Faan trot!